Bingo-erbjudanden

Det finns ett flertal bingosidor på nätet som erbjuder nya kunder förmånliga erbjudanden. Det kan handla om en bonus på den första insättningen som man gör eller gratis pengar och bingobrickor att spela med. Nedanför har vi samlat en lista över populära bingo-erbjudanden just nu.


200% i insättningsbonus
Till Jackpotjoy

En favorit bland svenskar med miljonjackpottar, insättningsbonusar och gratisspel på Bingo


Till Maria Bingo

Spela gratis i 7 dagar & vinn riktiga pengar


Till Bingo.com

Spela Bingo gratis 14 dagar & vinn riktiga pengar, välj mellan 75 bollar, 90 bollar och mönsterbingo i 6 olika bingorum.


Till Unibet Bingo

Om du inte vet vilket bingo-erbjudande som du ska börja med så kan det vara en bra idé att utnyttja ett erbjudande om gratis pengar eller gratis bingobrickor. Detta gör att man kan prova på en bingosida eller ett bingospel helt gratis, och dessutom ha samma chanser att vinna som om man skulle sätta in egna pengar att spela med. Dessutom kan det vara bra att registrera sig på en av de bingosidor som är kända för att kontinuerligt dela ut gratis bingobrickor.

För dig som planerar att sätta in

Om du planerar att sätta in pengar för att spela bingo med så kan du normalt vänta dig mycket förmånliga erbjudanden. Ofta innebär en insättning att du får en stor insättningsbonus i form av extra pengar på insättningen, men det kan också innebära att du får många extra gratisspel. Ett vanligt bingo-erbjudande är att man får 100% bonus på sin första insättning. En insättning på 100 kronor ger således 200 kronor att spela med.

Comments are closed.