Betting med mobilbetalning

Via flera bettingsidor på nätet är det möjligt att satsa pengar på betting med mobilbetalning. Detta gör man enklast via tjänsten Siru Mobile, som används av flera bettingsidor online. För att förenkla för våra besökare har vi samlat en lista över dessa bettingsidor nedanför.

200 free spins
Insättningsbonus: 100 %

Till Casinostugan

Sätt in 200, spela för 800!


Till Mobilbet

10 free spins på Starburst vid registrering utan insättningskrav!!
Oddsbonus: Sätt in 100 kr och få 500 att spela för!


Till Comeon

20 free spins vid registrering
Insättningsbonus: 5000kr


Till Folkeautomaten

Vad innebär betting med mobilbetalning?

Att satsa pengar på betting med mobilbetalning innebär att man sätter in pengar på sitt bettingkonto med hjälp av sin mobiltelefon. Istället för att bettingsidan drar pengar från ditt kort eller ditt bankkonto så dras pengar istället från mobiloperatören. Insättningen läggs sedan på din mobilräkning som du betalar som vanligt i slutet på månaden.

Vilka belopp är det möjligt att sätta in?

På de flesta bettingsidor som erbjuder betting med mobilbetalning är det möjligt att sätta in en summa mellan 35-140 kronor. Dessa belopp ger en lagom summa att spela för, utan att riskera att bli för stor eller utom kontroll.

Hur går man tillväga för att sätta in?

När ditt konto är registrerat hos bettingsidan så navigerar du dig vidare till insättningsmenyn. Där väljer du insättning via Siru Mobile. Du kommer att få ange ditt mobilnummer för registrering via Siru Mobile. När detta är klart kommer du få ett unikt nummer från Siru Mobile som du ska ringa upp för att verifiera din insättning. När detta är klart så har du pengarna på ditt konto och kan sätta igång med bettingen.

Comments are closed.