100 kr gratis Bingo

Det finns flera bingosidor på nätet där man kan få 100 kr gratis i bingo-pengar. Detta är kampanjer som ger helt gratis pengar att spela bingo med, med möjligheten att vinna riktiga pengar. Nedanför har vi samlat ihop en lista över erbjudanden om 100 kr gratis i bingo-pengar.

Spela gratis i 7 dagar & vinn riktiga pengar


Till Bingo.com

Spela Bingo gratis 14 dagar & vinn riktiga pengar


Till Unibet Bingo

Varför får man 100 kr gratis att spela Bingo med?

Gratispengar som delas ut från bingosidor har idag blivit ett vanligt inslag i bingosidornas marknadsföring av sig själva. Och förmodligen är det trots allt en ganska billig och effektiv marknadsföringsmetod mot att exempelvis köpa TV-reklam, radioreklam, reklam i tidningar eller liknande. Genom att istället dela ut en mindre summa gratispengar får bingosidan chansen att visa upp sitt online bingo och ge helt nya spelare möjligheten att prova på de olika bingospelen. Spelarna kan då utifrån sin erfarenhet välja själva om de vill spela vidare eller inte.

Så de 100 kronor gratis bingopengarna är alltså ett marknadsföringsknep som man som spelare bör utnyttja på bästa sätt. Det finns ett stort antal erbjudanden som man kan ta del av, och få goda chanser att också vinna stora summor pengar.

Hur kan man använda sina 100 kr gratis i bingo-pengar?

De allra flesta sidorna på nätet delar ut pengar som man kan använda helt fritt att spela med. Man kan alltså prova på olika bingodragningar, bingospel och till och med hos vissa sidor prova på ett antal spel i casinot. Man är alltså fullt flexibel och fri kring hur man ska använda sina gratis pengar. Och det finns heller inga begränsningar för hur mycket man kan vinna med pengarna.

Den enda begränsningen som kan finnas hos bingosidan är att gratispengarna omfattas av ett så kallat omsättningskrav. Det betyder att man behöver omsätta, det vill säga spela för gratispengarna ett förutbestämt antal gånger innan det är möjligt att plocka ut dem till sitt konto. Omsättningskraven hos olika bingosidor på nätet kan variera ganska mycket. Vissa bingosidor har inget omsättningskrav alls, medan andra har ett omsättningskrav som ligger ända upp till mellan 30-40 gånger. Om man vill ha bra chanser för att kunna plocka ut några av de pengar som man vinner så bör man utnyttja erbjudanden om 100 kr gratis bingo-pengar hos sidor med låga omsättningskrav.

Har man vunnit en större summa pengar som omfattas av ett omsättningskrav så brukar det lättaste sättet att uppnå detta vara att spela på spel med så låg risk eller så låga odds som möjligt.

Andra bonusalternativ

Om du redan utnyttjat alla erbjudanden om 100 kr gratis bingo-pengar att spela med så finns det ett flertal sidor som erbjuder lite mindre summor gratispengar. Det kan till exempel handla om 50 kronor gratis eller 5 euro gratis som delas ut till nya spelare.

Men när man spelat klart för gratispengarna så brukar det finnas mycket generösa bonusalternativ hos många bingosidor i form av insättningsbonusar. Insättningsbonusar gör att man kan öka sin insättning med upp till 100-200%, någon som alltså kan ge dubbelt så mycket eller tre gånger så mycket mer att spela med än den summa som man sätter in.

Comments are closed.